Tina Jonsson, ASM Event är finalist i Umeågalan: "Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi" - Great Hub

Tina Jonsson, ASM Event är finalist i Umeågalan: ”Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi”

image_6483441

Tina Jonsson, ASM Event är finalist i Umeågalan: ”Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi”

Från Umeå till Stockholm, och tillbaka igen. Med sig i bagaget har den nyblivna Great Hub-medlemmen Tina Jonsson ett framgångsrikt företag med stora framtidsplaner. Och som om inte det var nog, är hon nu som finalist i Umeågalans kategori Årets Unga Företagare.

Ja, grundaren och vd för eventbolaget ASM Event har minst sagt varit med om en hejdundrande resa. Vi slog oss ner med Tina för en pratstund om Umeågalan, varför valet av kontor föll på coworking och hur första tiden som hub-medlem har varit. 

Först och främst, stort grattis till att bli finalist på Umeågalan! Hur känns det?

Tina: Tack så mycket! Det är verkligen en fantastisk känsla! Att bli nominerad är ett tydligt erkännande att det vi gör är rätt och visar att vi spelar en betydande roll inte bara på marknaden utan även i näringslivet och samhället i stort.

Nomineringen utmärker vår kvalitét och branschkompetens och positionerar oss som en pålitlig och framstående aktör inom vår bransch. Det är verkligen uppmuntrande och motiverar oss ännu mer att fortsätta leverera kvalitet på högsta nivå.

Tina Jonsson, vd och grundare för ASM Event.

Det är ni värda! ASM Event har ju en stor del av sin verksamhet i Stockholm. Hur kommer det sig att ni valde att öppna kontor i Umeå?

Tina: Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi med tanke på vår ökande tillväxt av kunder och uppdrag i Norrland. Dessutom startade jag företaget här 2016 och drev det från Umeå de första två åren innan vi etablerade oss i Stockholm.

Sedan dess har vi varit verksamma över hela landet och sett en kontinuerlig tillväxt i Umeå och i övriga Norrland, vilket gjorde det naturligt för oss att öppna kontor här och öka vår lokala närvaro för våra kunder och Umeå näringsliv.

Great Hub har även fantastiska eventmöjligheter, väldigt fina lokaler och perfekt centralt läge. Värdskapet på plats är välkomnande och det är en representabel miljö. Flexibiliteten att kunna växa.

Det är galet roligt att ha er på plats här i stan. Men berätta nu, varför föll valet av kontor på coworking space och Great Hub?

Tina: Great Hub erbjuder precis det vi sökte efter: ett starkt nätverk, flexibla utrymmen som passar vår expansionsfas, och en välkomnande miljö för samarbete och tillväxt. 

Great Hub har även fantastiska eventmöjligheter, väldigt fina lokaler och perfekt centralt läge. Värdskapet på plats är välkomnande och det är en representabel miljö.

Great Hub erbjuder ytor anpassade för företagets storlek och det passar oss bra som är i en expansiv fas. Det betyder att vi kan växa i dessa lokaler och att vi alla får plats när även Stockholmskontoret är på besök. 

ASM Event består av Tina Jonsson, Therese Leopold, Ella Östman och Natalie Rindevall.

Hur har de första månaderna på Great Hub varit?

Tina: Över förväntan! Jag upplever ett strakt kontaktbyggande, otroligt trevliga och bra människor på plats och det varmaste välkomnandet. 

Det har verkligen varit en givande upplevelse där vi har kunnat bygga starka relationer och dra nytta av de möjligheter som coworkingmiljön erbjuder.

Det fina med att vara ett mindre företag är att man får ta del av fler” kollegor” i huset. Det finns alltid någon att prata med vid kaffemaskinen och i de öppna ytorna om man vill. 

Nu blir vi rörda av dina fina ord! Vad roligt att ni trivs så bra på hubben. Vi är såklart nyfikna: vilka, enligt dig, skulle ha nytta av en kontorsplats på ett coworking space?

Tina: Alla företag som söker flexibla ytor, bra nätverk och bra event- och mötesmöjligheter på plats. Den sociala och professionella miljön som skapas här är perfekt för att bygga nätverk, utbyta idéer och samarbeta med andra.

Från enmansföretag till upp mot 15 personer. Det fina med att vara ett mindre företag är att man får ta del av fler” kollegor” i huset. Det finns alltid någon att prata med vid kaffemaskinen och i de öppna ytorna om man vill. 

Jag vill även ge extra cred till Cecilia, Great Hubs community manager, som ser till att alla har det bra och är duktig på att se potentiella kontaktmöjligheter och koppla ihop personer.

Hon är en klippa att ha ombord! Men framtiden då, hur ser den ut för ASM Event? Vad har hänt när 2024 går i mål?

Tina: Vi är på en spännande resa där vi redan har uppnått våra mål för ökad personalstyrka och kundnöjdhet.

Vi strävar fortfarande efter att slå föregående års omsättning (som vi gjort de senaste åren) och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa evenemang, uppnå högsta kundnöjdhet och fortsätta växa stabilt.

Kanske får vi till och med chansen att bli nominerade i fler kategorier [på Umeågalan]. Vi är redo för allt som framtiden har att erbjuda!

Stort tack för snacket, Tina! Några sista ord du vill lägga till?

Tina: Jag vill passa på att säga tack till er, Great Hub, för den fantastiska miljön ni skapat.

Nu håller vi alla tummarna för att Tina och ASM Event tar hem vinsten på Umeågalan den 21 mars.

Stort tack till Tina för den inspirerande pratstunden. Det är alltid lika grymt att få höra historierna som lett Great Hubs members till dit de är idag. 

Och du, vill du också join the community? Då hittar du all info du behöver här. Eller så bokar du en visning av hubben direkt via att maila connect@greathub.se

Läs mer från Great Hub

Tina Jonsson, ASM Event är finalist i Umeågalan: ”Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi”

Tina Jonsson, ASM Event är finalist i Umeågalan: ”Umeå var en naturlig del av vår expansionsstrategi”

Från Umeå till Stockholm, och tillbaka igen. Med sig i bagaget har den nyblivna Great Hub-medlemmen Tina Jonsson ett framgångsrikt företag med stora framtidsplaner. Och som om inte ...
Läs mer

Att expandera sin verksamhet på ny ort via coworking

Att expandera sin verksamhet på ny ort via coworking

Norrland är full av potential och möjligheter. Med en tredjedel av Sveriges hela yta och progressiva städer som ständigt växer finns det gott om möjligheter att framgångsrikt etablera ...
Läs mer
Rulla till toppen