Join - Great Hub

join the community

BLI EN DEL AV GREAT HUB

COWORKING I UMEÅ

Oavsett om du vill flexa, ha ett eget skrivbord eller kontor så har vi lösningen för dig. I alla våra medlemskap ingår access till samtliga våra hubbar, gratis kaffe för dig och dina gäster, fria timmar i våra konferensrum, wifi, utskrifter och korta avtalstider. 

Du blir givetvis inbjuden till alla våra events, föreläsningar och inspirationsträffar. Vi arrangerar frukost, lunch, fika och after works med jämna mellanrum. Och våra community managers finns på plats för att lösa alla övriga frågor som kan uppkomma.

GREAT Flex

LÖSNINGEN För dig som vill vara fri och flexibel

Med Great Flex har du tillgång till båda hubbarna – Campus och City – dygnet runt. Du sätter dig där det är ledigt och i den miljö du behöver. Det kan vara vid ett skrivbord, i vår lounge, ett mötesrum, en tyst zon eller tillsammans med andra.

Fr 3 180 kr/mån

GREAT FixED

EN EGEN ARBETSPLATS med höj- och sänkbart skrivbord

Arbetsplatsen för dig som vill veta var du ska sitta på dagarna. Kanske behöver du en skärm eller vill lämna kvar saker vid ditt skrivbord. Du får ett eget låsbart skåp och kan sitta i en öppen yta eller inne i ett kontor som du delar med andra.

Fr 4 24o kr/mån

GREAT Studio

ger möjlighet till eget kontor i vår coworking hub

Har ni behov av att stänga dörren ibland? Att ha en del av hubben som bara är er? Då är Great Studio produkten för er. Vi har låsbara kontor med 1-6 arbetsplatser. Ni får ta del av coworkingens alla fördelar, men har även er egen gömma.

Fr 6 360 kr/mån

GREAT Partner

FÖR företag SOM VILL VARA EN DEL AV GREAT HUB COMMUNITY

Även etablerade företag med egna kontor kan behöva ett andra hem. Ett ställe där ni kan möta och lära känna andra företag och bygga nya nätverk. En plats där ni kan testa nya idéer, ha möten och ta med er kunder. Då har ni hittat rätt!

Fr 3 000 kr/mån

Scroll to Top