Campus - Great Hub

Välkommen till Great Hub Campus i Umeå

Till Great Hub Campus är det lätt att hitta! Det gröna huset mitt emot IKSU sport sticker ut med sin karaktäristiska ljusgård. Det är den ljusa och öppna ytan med högt i tak som möter dig när du genar in genom sidodörren från IKSU.

Coworking och kontor i umeå

I ljusgården ligger Great Hub Campus stora eventyta BUZZ med plats för över ett hundra personer. Här finns en trappa med sköna kuddar att sitta och jobba i, matsalsbord för lunch eller middag med det stora gänget och snygga soffor att hänga i för informella möten. 

I den platsbyggda baren, vackert utformad med finsnickerier, finns möjlighet att servera mat och dryck. Intill baren hittar du ett tillredningskök och en industridiskmaskin som gör event med förtäring enkla. 

Den stora scenen är utrustad med både ljud och bild, och lämpar sig perfekt för såväl stora som små arrangemang. Eventytan är lätt att möblera om och variera efter behov.

Till vardags så lämpar sig BUZZ allra bäst för dig som vill flexa. Arbeta i den ljusa öppna miljön, till skön musik och i sällskap av andra. Och med den exklusiva kaffebryggaren från Kaffecenter får du baristakaffe, the eller choklad genom bara en knapptryckning. Kärlek i en mugg!

Kontor på Great Hub Campus

Inne på coworkingytan finns både öppna arbetsplatser och låsbara kontor. Alla arbetsplatser har höj- och sänkbara skrivbord och ramas in av skärmar för att minska ljud och kunna arbeta koncentrerat. 

Välj mellan en skön kontorsstol, barstol eller boll att sitta och jobba på. Eller stå vid ditt skrivbord. Variera för allra bästa ergonomi! Varje arbetsplats har tillgång till låsbara skåp för förvaring av dina saker.  

I vårt gemensamma kök hittar du allt du behöver. Du kan sitta och äta vid den trevliga bardisken eller välja att gå ut och äta i eventytan vid rejäla köksbord. Förutom konferensrum för möten så har vi även fyra telefonhytter där du ostört kan ta samtal.  

Förutom de aktiviteter som arrangeras genom Great Hubs community manager så har gänget på Campus även egna traditioner. Bland annat så fikar de tillsammans varje fredag. Gröna Huset har även större hyresgäster och ett par gånger per år så genomförs arrangemang för hela huset. Huset har en gemensam reception vid huvuentrén. 

Great Hub Campus strategiska placering innebär att det är enkelt att hitta och nå hit. Det finns cykelställ på alla sidor av byggnaden, parkeringsplatser på ovansidan av huset och busshållplatsen ligger alldeles utanför. 

På andra sidan gatan hittar du IKSU sport som har ett av världens största utbud av gruppträningsklasser. Great Hub Campus ger dig goda förutsättningar att skapa balans i livet! 

meet at campus

Foto: STP Media AB

BUZZ

eventyta

En mötesplats för upp till 150 personer.
Projektor, två headset, två mikrofoner och wifi. 
Tillredningskök, industridiskmaskin och kaffemaskin. 

Foto: STP Media AB

NETWORK

konferensrum

20 personer i skolsittning, 30 personer i biosittning.
Skärm och whiteboard på hjul.
Wifi. 

Connect konferensrum med plats för 14 personer

CONNECT

konferensrum

14 personer i styrelsekonferenssittning.  
Skärm och whiteboard.
Wifi. 

Foto: STP Media AB

CHANGE

konferensrum

10 personer i styrelsekonferenssittning.  
Skärm, whiteboard och wifi. 
Ligger inne i Great Hub Campus.   

Contact

CECILIA BERGLUND

Community manager

Phone: +46 (0) 90 14 46 50
Mail: cecilia.berglund@balticgruppen.se

Victoria Bokström

Service Manager

Phone: +46 (0) 90-14 46 40
Mail: victoria.bokstrom@balticgruppen.se

CONNECT

Welcome home to cowork

Phone: +46 (0) 90 14 46 50
Mail: connect@greathub.se

Rulla till toppen