Coworking i centrala Umeå - Great Hub City

Coworking på Great Hub City i Umeå

På Great Hub City hittar du coworking mitt i centrala Umeå. De höga fönstren från golv till tak ger inte dig inte bara en magisk utsikt mot Rådhustorget utan även välbehövligt dagsljus under dygnets ljusa timmar.

På City arbetar du i ljusa, öppna lokaler mitt i Umeå centrum

Arbetsro med citypuls i Umeå

Mitt i Umeås centrum, i kvarteret Forsete och med genväg in till gallerian Utopia, hittar du Great Hub City. De höga fönstren från golv till tak ger dig inte bara en magisk utsikt mot Rådhustorget utan även välbehövligt dagsljus under dygnets ljusa timmar.

I direkt anslutning till huvudentrén ligger Great Hub Citys stora eventyta BOOST med plats för över hundra personer. Här finns en trappa med sköna kuddar att sitta och jobba i, matsalsbord för lunch eller middag med det stora gänget och sköna fåtöljer att hänga i för informella möten. I det funktionella köket finns möjlighet att servera mat och dryck. Köket är utrustat med allt som behövs för att göra catering till event enkla. Lokalen är utrustad med ljud och bild och är perfekt för både mindre och större arrangemang. Eventytan är lätt att möblera om och att variera efter behov.

Till vardags så lämpar sig BOOST allra bäst för dig som vill flexa. Arbeta i den ljusa öppna miljön, till skön musik och i sällskap av andra. Med den exklusiva kaffebryggaren från Enjojj får du baristakaffe, the eller choklad genom bara en knapptryckning. Kärlek i en mugg!

Coworking umeå
coworking space umeå
Umeå coworking space kontor
frukost coworking space
coworking space umeå västerbotten

Kontor och coworking mitt i umeå city

Trots att du befinner dig mitt i centrum så råder det en skön arbetsro inne i hubben. Korridoren som leder ner till arbetsplatserna ljuddämpar väl och det är lätt att hitta fokus. Här hittar du både fasta platser och låsbara kontor. Alla arbetsplatser har höj- och sänkbara skrivbord och ramas in av skärmar för att minska ljud och kunna arbeta koncentrerat. Varje arbetsplats har tillgång till låsbara skåp för förvaring av dina saker.

Det är lätt att mötas på Great Hub City. Förutom våra fem bokningsbara konferensrum, som rymmer 4-12 personer, finns flera olika möjligheter att mötas i eventytan. Vad sägs exempelvis att hänga på vår balkong Great Sky för att jobba i skymundan? Det är lätt att känna stadens puls på Great Hub City. Vår egen genväg in till Utopia ger möjlighet att nå både shopping och restauranger utan ytterkläder året runt. Bara några trappsteg bort finns möjlighet till lunchträning på USM i Utopia. Och går vi ut på Kungsgatan så når du enkelt Umeås blomstrande restaurangliv.

Flera gånger i månaden fungerar vår eventyta som vardagsrum åt näringslivet, där du har möjlighet att möta intressanta personer. Ett stort utbud av buss- och tåglinjer i närheten skapar goda och hållbara förbindelser till och från hubben.

meet at city

BOost

eventyta

En mötesplats för upp till 150 personer.
Projektor, headset, mikrofon och wifi. 
Kök och kaffemaskin.

Flow

konferensrum

12 personer i styrelsekonferenssittning.  
Skärm och whiteboard.
Wifi. 

Focus

konferensrum

10 i styrelsekonferenssittning. 
Skärm och whiteboard på hjul.
Wifi. 

Cloud

konferensrum

6 personer i styrelsekonferenssittning. 
Skärm och whiteboard.
Wifi. 

Pod

konferensrum

4 platser.
Whiteboard.
Wifi. 

Core

konferensrum

4 platser.
Whiteboard.
Wifi. 

Cove

konferensrum

6 platser.
Skärm.
Wifi. 

Contact

CECILIA BERGLUND

Community manager

Phone: +46 (0) 90 14 46 50
Mail: cecilia@greathub.se

CONNECT

Welcome home to cowork

Phone: +46 (0) 90 14 46 50
Mail: connect@greathub.se

Rulla till toppen