City - Great Hub

Great hub city

Den stora trappan utgör en del av eventytan på City

VÄLKOMMEN TILL Arbetsro med citypuls

Mitt i Umeås centrum, i kvarteret Forsete och med genväg in till gallerian Utopia hittar du Great Hub City. De höga fönstren från golv till tak ger inte dig inte bara en magisk utsikt mot Rådhustorget utan även välbehövligt dagsljus under dygnets ljusa timmar.

Direkt i anslutning till huvudentrén ligger Great Hub Citys stora eventyta BOOST med plats för över hundra personer. Här finns en trappa med sköna kuddar att sitta och jobba i, matsalsbord för lunch eller middag med det stora gänget och sköna fåtöljer att hänga i för informella möten. I det funktionella köket finns möjlighet att servera mat och dryck. Köket är utrustat med allt som behövs för att göra catering till event enkla. Lokalen är utrustad med ljud och bild och är perfekt för både mindre och större arrangemang. Eventytan är lätt att möblera om och variera efter behov.

Till vardags så lämpar sig BOOST allra bäst för dig som vill flexa. Arbeta i den ljusa öppna miljön, till skön musik och i sällskap av andra. Med den exklusiva kaffebryggaren från Kaffecenter får du baristakaffe, the eller choklad genom bara en knapptryckning. Kärlek i en mugg!

På City arbetar du i ljusa, öppna lokaler mitt i Umeå centrum
Plats för event och föreläsningar på City
Underhåll dig på kafferasten på City

Trots att du befinner dig mitt i centrum så råder det en skön arbetsro inne i hubben. Korridoren som leder ner till arbetsplatserna ljuddämpar väl och det är lätt att hitta fokus. Här hittar du både fasta platser och låsbara kontor. Alla arbetsplatser har höj- och sänkbara skrivbord och ramas in av skärmar för att minska ljud och kunna arbeta koncentrerat. Varje arbetsplats har tillgång till låsbara skåp för förvaring av dina saker.

Det är lätt att mötas på Great Hub City. Förutom våra fem bokningsbara konferensrum från 4-12 personer så finns det flera olika möjligheter att mötas i eventytan. Vad sägs exempelvis att hänga på vår balkong Great Sky för att jobba i skymundan? Det är lätt att känna stadens puls på Great Hub City. Vår egen genväg in till Utopia ger möjlighet att nå både shopping och restauranger utan ytterkläder året runt. Bara några trappsteg bort finns möjlighet till lunchträning på USM i Utopia. Och går vi ut på Kungsgatan så når du enkelt Umeås blomstrande restaurangliv.

Flera gånger i månaden fungerar vår eventyta som vardagsrum åt näringslivet, där du har möjlighet att möta intressanta personer. Ett stort utbud av buss- och tåglinjer i närheten skapar goda och hållbara förbindelser till och från hubben.

Meet at city

Eventytan BOOST på Great Hub City

BOOST

eventyta

En mötesplats för upp till 150 personer.
Projektor, headset, mikrofon och wifi. 
Kök och kaffemaskin.

Flow konferensrum på Great Hub City

flow

konferensrum

12 personer i styrelsekonferenssittning.  
Skärm och whiteboard.
Wifi. 

Konferensmöjligheter på Great Hub City

FOCUS

KONFERENSRUM

10 i styrelsekonferenssittning. 
Skärm och whiteboard på hjul.
Wifi. 

Konferensmöjligheter på Great Hub City

cloud

grupprum

6 personer i styrelsekonferenssittning. 
Skärm och whiteboard.

Wifi. 

Konferensmöjligheter på Great Hub City

pod

grupprum

4 platser.
Whiteboard.
Wifi. 

Konferensmöjligheter på Great Hub City

core

grupprum

4 platser.
Whiteboard.
Wifi. 

Scroll to Top